MENÜ

Kilidi açmak zor olacak

Abone Ol Google News

Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray zirve ile farkı üç puana indirme fırsatını değerlendiremedi. Öte yandan Beşiktaş da özellikle ikincilik için iddiasını arttırdı. Fenerbahçe maçının hem oyuncuların hem de teknik ekibin üzerinde olumsuz etkilerinin olması muhtemel. Bu nedenle Sarı- Kırmızılılar’ın taktiksel anlamda hatasız olmasının yanı sıra maç sonuna kadar konsatrasyonunu koruması gerekiyor. Feghouli’nin sakatlığından dolayı durumunun net olmaması, Onyekuru’nun kart cezalısı olması Fatih Terim’i mecburi rotasyona götürecek. Genellikle kanat akınları ile gol arayan Galatasaray’ın kilidi açması zor olabilir. Bunun için de orta alan oyuncularına büyük iş düşecek.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Fatih Terim ile Hikmet Karaman’ın Süper Lig’de teknik direktör olarak karşılaştığı 6 maçta Terim yenilgi yüzü görmedi, 5 galibiyet 1 beraberliği var. Ancak son karşılaşmada taraflar yenişemedi.

Ön plana kim çıkar?

Sakatlığından sonra istikrarı yakalayamayan Emre Akbaba’ya bu maçta çok iş düşecek. Başarılı oyuncu hem kanatta hem de forvet arkası pozisyonunda oynama özelliği ile Galatasaray’ın önemli silahlarından biri olacak.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Fenerbahçe derbisinin takım üzerinde tahribat yarattığı kesin. Bu tahribatın giderilmesi için Galatasaray’ın bu maçtan mutlak üç puanla ayrılması gerekiyor. Aksi halde ikincilik koltuğu da riske girebilir.

YORUM YAZ