MENÜ

Kenetlenme zamanı

Abone Ol Google News

Milli araya Kayseri deplasmanından aldığı galibiyetle giren Galatasaray az da olsa nefes aldı. Lige verilen arayı sakat oyuncuların iyileşmeleri için bir fırsat gören Sarı-Kırmızılı takımda bu beklenti karşılanamadı. Her ne kadar Eren ve Fernando oynayacak duruma gelse de Sinan ve Belhanda sezonun ilk yarısını kapattı. Uzun bir süredir gerek cezalı gerekse sakat oyuncularının fazlalığı, Fatih Terim’in ideal 11’le sahaya çıkmasını engelliyor. Fakat gelinen noktada kazanmak için saha içi oyun yapısından öte daha fazla takım olma ve bireysel olarak herkesin daha fazla özverili olma zorunluluğu ortaya çıkıyor. Terim’in Konya karşısına da son lig mücadelesinde olduğu gibi üçlü savunma ile çıkması bekleniyor. Galatasaray, taraftarının desteğini sahaya oyun olarak yansıtırsa kritik bir galibiyet alabilir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Lige verilen aralar Galatasaray’a pek iyi gelmedi. Hafta içi Moskova maçı olduğu düşünülürse konsantrasyon seviyesini yukarıda tutmak çok kolay değil. Terim’in takımı bir sonraki rakibi düşünmeyi bırakırsa, istediğini alır.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Galatasaray Süper Lig’de evinde oynadığı son 25 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 22 galibiyet 3 beraberlik elde eden Sarı-Kırmızılılar, bu alanda en uzun iç saha yenilmezlik serisinin de sahibi konumunda.

Ön plana kim çıkar?

Kayseri maçına damga vuran Onyekuru; Sinan, Belhanda ve Rodrigues’in yokluğunda takımın en hücumcu oyuncusu durumunda. Genç oyuncu son deplasmandaki gibi sorumluluk alıp çekingen davranmazsa takımına büyük katkı yapar.

YORUM YAZ