MENÜ

Kâbus gibi gece

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi dördüncü maçında Real Madrid’e konuk olan Galatasaray, sahaya beklenen kadrosu ile çıktı. Madrid’de de sürpriz bir isim yoktu. Real maça fırtına gibi başladı. 4. dakikada Marcelo soldan ortaladı topla ceza sahasında buluşan Rodrygo savunmadan sıyrılıp güzel vurdu ve top ağlarımıza gitti: 1-0. 7. dakikada savunmadan çıkarken topu kaptırdı. Marcelo yine soldan ortaladı Rodrygo bu kez kafayla golü yaptı: 2-0. 12. dakikada Nzonzi ceza sahası içerisinde Kroos’un ayağına bastı ve hakem VAR’a gidip penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına Ramos geçti. Tecrübeli oyuncu 14. dakikada klas bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-0.

Haberin Devamı

Devre arası savunmaya takviye

Bir anda kabusu yaşayan Galatasaray adeta dağıldı. Ev sahibi takımı Sarı-Kırmızılı takımın defansının arkasına kolayca sarktı. 45. dakikada Nagatomo’nun hatalı pasında ev sahibi takım topu kaptı. Golü atan isim bu kez Benzema oldu: 4-0. İlk yarı boyunca Galatasaray’a top göstermeyen, oyuna hükmeden Real soyunma odasına 4-0 önde gitmeyi başardı. Galatasaray ikinci yarıya başlarken Nzonzi ve Andone oyundan çıkarken Ömer ve Donk sahaya çıktı. Bu değişikliklerle Sarı-Kırmızılılar savunmayı daha kalabalık tutmayı başardı. 68’de İsco’nun kafasını Muslera son anda kornere tokatladı. Bu yarı da ilk 45’te olduğu gibi Real Madrid’in kontrolünde geçti.

Haberin Devamı

Rodrygo skoru belirledi

Galatasaray iki pas üst üste yapamazken kendi yarı alanını geçemedi. 74’te Benzema ceza sahası içerisinde çaprazdan vurdu, Muslera son anda kornere çeldi. 81’de Carvajal yerden ceza sahasına gönderdi Benzema tamamladı ve fark beşe çıktı: 5-0. Uzatma anlarında ise Rodrygo kendisinin üçüncü takımının altıncı golünü attı, skoru da belirledi: 6-0. Galatasaray baştan sona dip yaptığı maçtan 6-0 yenik ayrıldı, tarihi farktan ucuz kurtuldu.

YORUM YAZ