MENÜ

Kâbus gecesi

Abone Ol Google News

Galatasaray, Türkiye Ziraat Kupası 5. tur maçında Denizlispor’u konuk etti. Sarı-kırmızılılar, kupa mücadelesinde Marcao, Taylan, Cicaldau ve Mohamed gibi as oyuncuları ile sahaya çıktı.

Haberin Devamı

İsmail izledi

Mücadelenin hemen başında baskı kurmak isteyen Fatih Terim'in takımı savunmasını orta alana yakın bir bölgeye kurarak rakip yarı alana yerleşti. 6'da Morutan ortaladı, Cicaldau kafayı vurdu kaleci Abdülkadir harika çıkarttı. 9. dakikada hızlı bir atakla ilk defa orta sahayı geçen Denzilispor, İlhan’ın güzel bitirişi ile öne geçti. 0-1. Bulduğu golden sonra Galatasaray'ın ilk 10 dakikalık yoğun baskısını kıran Ege temsilcisi savunmada da daha sakin kalmayı başardı. 29.dakikada Alpaslan ceza sahası önünden sert vurdu ve Abdülkadir bu sefer gole engel olamadı. 1-1. 38'deDarri savunmanın arkasına iyi sarktı ve İsmail’in üzerinden aşırttığı topla takımını öne geçirdi. İlk yarı boyunca sayısız fırsattan yararlanamayan Galatasaray rakibine şans tanıdığı iki pozisyonda da golü kalesinde gördü. Bu skorda İsmail'in performansı da yadsınamaz.

Haberin Devamı

Abdülkadir destan yazdı

Fatih Terim ikinci yarıya başlarken Barış ve Cicaldau’yu kenara alırken Halil ve Kerem’i oyuna dahil etti. Bu değişiklikler kısa sürede sonuç verdi. 49'daHalil'e skora denge geldi: 2-2. Bir dakika önce asist yapan Mohamed bu sefer kendi bitirdi ve Galatasaray’ı öne geçirdi. 3-2. Galatasaray bu golden sonra da ilk yarıda olduğu gibi inanılmaz goller kaçırmaya devam etti. Fakat Denizlispor aynı hatayı yapmadı. Fatih Tekke'nin öğrencileri uzatma anlarında golü buldu ve skoru 3-3'e getirerek maçı uzatmalara götürmeyi başardı. iki uzatma süresinde de skor değişmedi ve mücadele seri penaltı atışlarına gitti. Denizlispor penaltı atışları sonucunda bir üst tura yükselmeyi başardı.

YORUM YAZ