MENÜ

Kasımpaşa hak etti

Abone Ol Google News

Glasgow Rangers’a elenerek Avrupa defterini kapatan Galatasaray, Kasımpaşa’ya konuk oldu. Kritik maça Fatih Terim yine rotasyona gitti. Karşılaşmaya iki takım da istekli başladı.

Haberin Devamı

Farkı da açabilirdi...

12. dakikada Taylan ara pası ile Diagne’yi gördü. Diagne kaleci ile karşı karşıya pozisyonda golü yapamadı. 20’de Yusuf savunmanın arkasına sarktı ve vuruşunu yaptı, top direkten döndü. Pozisyonu takip eden Yusuf bir kez daha vurdu, top ağlara gitti. Cüneyt Çakır ‘VAR’ sonrası, Diagne’ye faul yapıldığı gerekçesiyle golü iptal etti. Kasımpaşa Yusuf’un kanadını etkili kullanırken, Galatasaray savunması hayli zorlandı. Galatasaray’da Taylan ve Etebo dışında orta alanda ayakta kalabilen ve topu iyi kullanabilen oyuncu yoktu. Fatih Terim’in takımı tempoyu yükseltemezken, herhangi bir oyun kurgusunu da sahaya yansıtamadı. Son bölümlerde Feghouli biraz toparlanınca, Galatasaray hücumda hareketlendi. Bu anlarda da Diagne çok etkisizdi. 42’de Aytaç vurdu, Fatih son anda kornere tokatladı. 44’te yine bu ikili karşı karşıya geldi, Fatih bu kez sağ alt köşeden bir kez daha gole izin vermedi. 45+2’de ise Yusuf uzaktan vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-0. Üst üste kritik kurtarışlar yapan Fatih, bu golde büyük bir hata yaptı.

Haberin Devamı

Hücum yine aksadı

Fatih Terim ikinci yarıya üç değişiklikle başladı, Falcao-Diagne ikilisi ile çift forvete döndü. Galatasaray bu değişikliklerle beraber ileride daha etkili olmaya başladı. 72’de Babel vurdu, Ramazan gole izin vermedi. Aslan rakibini geri yaslamayı başarsa da ceza sahasında etkili olmakta zorlandı. Diagne ve Falcao rakip savunma arasında kayboldu. Kasımpaşa ilk yarıdaki etkili futbolu ile sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı.

YORUM YAZ