MENÜ

Karagümrük cezayı kesti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Sıkışık bir fikstürden geçen Sarı-Kırmızılılar’da, Okan Buruk bu mücadelede rotasyona gitti.

Basit hatalar yaptılar

Konuk takım karşılaşmaya golle başladı. Markao 6. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Galatasaray topa hakim olsa da organize bir atak geliştiremedi. Orta alanda yapılan fazlaca pas hatası Sarı-Kırmızılılar’ın hücumda etiksiz kalmasına neden oldu. Zaha ve Tete gibi, skora direkt etki edebilecek, isimlerin de varlık gösterememesi neticesinde Okan Buruk’un takımı skor üretemedi ve soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.

Baskı gol getirmedi

Galatasaray ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. Tete ve Oliveira kenara gelirken, Kerem Demirbay ile Mertens oyuna dahil oldu. Sarı-Kırmızılılar 60’tan sonra baskısını artırdı. Üçüncü bölgede oyun kuran Okan Buruk’un öğrencileri, zaman zaman savunmada açıklar verdi. 77’de Köhn sert vurdu, top üst direkten döndü. 84’te ise Mendes ceza sahası dışından çok şık vurdu ve farkı 2’ye çıkarttı. Galatasaray ikinci yarıda daha iştahlı bir oyun ortaya koysa da son bölgede başarılı olamadı. Rakibini çok iyi analiz eden ve eksik yönlerinden faydalanan Fatih Karagümrük galibiyeti hak eden taraftı. 2-0’lık yenilgi ile kupaya veda eden Galatasaray, bir hedefine daha ulaşamadı.

YORUM YAZ