MENÜ

İyi futbol, kötü sonuç

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Galatasaray, Paris Saint German’i konuk etti. Sarı-Kırmızılı takımda Fatih Terim, Donk’a forma verirken, Feghouli’yi yedek soyundurdu.

Haberin Devamı

Disiplinli oyun

Maça Fransız temsilcisi önde kurduğu baskı ile etkili başladı. Tuchel’in takımı hem orta alanda hem de hücumda yoğun bir pres uyguladı.

11. dakikada Di Maria ceza sahasında vurdu, Muslera son anda kornere tokatladı.

İlk 15 dakikalık bölümün ardından Galatasaray oyunda dengeyi kursa da ileride çoğalmakta zorlandı.

18’de Galatasaray çok organize geldi. Belhanda’nın pasında Seri vurdu, top az farkla auta çıktı.

Temsilcimizde özellikle Marcao ve Mariano savunmadan çıkarken yaptıkları pas hataları ile Fransız temsilcine bir hayli fazla top kaptırdı.

Oldukça yoğun tempoda geçen ilk yarı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Luyindama uyudu

İkinci yarı da yüksek tempoda başladı. 49. dakikada Seri serbest vuruşta direkt kaleyi düşündü, Navas son anda kornere tokatladı.

51’de Luyindama, Di Maria’yı kaçırdı ve yıldız oyuncu Muslera ile karşı karşıya kaldı. Di Maria’nın vuruşunda Muslera net bir golü önledi. Bir dakika sonra yine Luyindama arkada Icardi’yi unutunca, yıldız oyuncu için golü yapmak zor olmadı: 0-1.

Haberin Devamı

Golün ardından Fatih Terim, Belhanda- Feghouli, Babel-Andone değişikliklerini yaptı. 70. dakikadan sonra Galatasaray’da fiziksel düşüş başladı.

76’da Mbappe vurdu, Muslera köşeden çıkarttı.

Temsilcimiz son bölümde golü arasa da başarılı olamadı. Galatasaray sahadan 1-0 yenik ayrılarak, iki maç sonunda bir puanda kaldı.

YORUM YAZ