MENÜ

İsyan eden olmayınca

Abone Ol Google News

Rizespor ve Hatayspor yenilgileriyle zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray, Hatayspor’u konuk etti. Tamam ya da devam karşılaşmasında Fatih Terim, Feghouli’yi yedek bırakırken, Oğulcan’a forma verdi.

Haberin Devamı

Üretemediler

İlk on dakikada orta sahada alan bırakmayan, rakibine ön bölgede baskı uygulayan Galatasaray, istekliydi. 9’da Mohamed topu ağlara gönderse de, hakem VAR incelemesi sonrası Babel’in daha önce topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle, golü vermedi. Bu bölümde savunmada hata yapmayan Karagümrük, hücumda da toparlandı. Özellikle Lens’le hızlı hücum eden konuk takım, 12’de gole çok yaklaştı. İlk yarı boyunca hücumda çoğalamayan, pas hatalarını fazlasıyla yapan Fatih Terim’in takımı, son haftalardaki futboluna yakın bir görüntü çizdi.

Değişiklikler etki etmedi

İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan, zaman zaman rakibine de gol fırsatı tanıyan Galatasaray, ikinci yarıya da aynı 11’le başladı. Daha fazla atağa çıkmak isteyen Sarı- Kırmızılılar sağ kanadı kullanmayı tercih etti. Karagümrük ise yine takım savunmasında ve yardımlaşmasında başarılıydı. 60’ta oyuna bir dakika önce giren Salibur’un şutunu Muslera hatalı bir şekilde çelince, Ndao tamamladı ve takımını öne geçirdi: 0-1. 62’de ise Gedson harika bir pasla Babel’i topla buluşturdu. Tecrübeli oyuncu, soğukkanlı bir vuruşla skora dengeyi getirdi: 1-1. 68’de iki değişikliğe birden giden Galatasaray’da Emre Kılınç ve Feghouli oyuna girdi. İkinci devrenin başında hafif kıpırdanan Galatasaray, ilerleyen dakikalarda yine oyundan düştü. Kötü futbola tepki vermeyen, durumdan rahatsız olmayan Galatasaraylı oyuncular, 1- 1’lik beraberlikle bu maçta kritik 2 puan daha bıraktı. Bu tabloda kalan maçlar için de umutlu olmak, hayalcilik olur. Görünen o ki durumdan rahatsız olan yok. Ali Palabıyık’ın yönetimine ise kötü demek çok yetersiz kalır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ