MENÜ

İstanbul'da sorun çıkmaz

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin Samsunspor ile berabere kaldığı haftada Trabzonspor’u deplasmanda 5-1 mağlup eden Galatasaray, zirve yarışındaki rakibi ile puanları eşitledi. Sarı-Kırmızılılar bu farklı galibiyetle sadece üç puanı hanesine yazdırmakla kalmadı büyük bir moral de kazandı. Birçok eksik oyuncusuna rağmen kadro tercihi ve oyuna müdahalelerindeki başarısı ile Okan Buruk’un alınan galibiyette başrol oynadığını söylemek gerekir. Başarılı çalıştırıcı bu anlamda farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Aslan mutlak favori

Galatasaray’ın İstanbulspor karşısında mutlak favori olarak çıkacağını sanırım söylemeye gerek yok. Saha ve seyirci avantajının yanı sıra formda oyuncu sayısının artması Buruk’un en önemli avantajı olacak. Ligin dibine demir atan ve kadro olarak sorunları olan İstanbulspor’un güçlü rakibine sorun çıkarmasını beklemiyorum.

Rehavete kapılmazsa...

Okan Buruk ve öğrencileri Trabzonspor karşısında olduğu gibi kazanma arzusunu ve oyun disiplinini 90 dakikaya yayarsa farklı bir galibiyete imza atabilir. Sarı-Kırmızlılar özellikle ilk 45 dakikada istediği skora ulaşırsa tempoyu düşürüp bir sonraki maçı düşünmeye başlayabilir. Güçlü kadrosu ve saha avantajı ile Galatasaray rehavete kapılmadığı takdirde galip gelirken zorlanmayacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ