MENÜ

İş zora girdi

Abone Ol Google News

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Real Madrid’i konuk etti. İki takım için de üç puanın büyük önem taşıdığı mücadeleye Galatasaray beklenen 11’le çıktı.

Haberin Devamı

Seri’den büyük hata

Real Madrid maçın başında kalemize etkili gelse de ilerleyen dakikalarda toparlandık. Maçta dengeyi kuran Galatasaray orta alanda Seri’nin hatalı pasları ve Belhanda’nın kaçak oyunu ile bir türlü istediği pozisyonları yakalayamadı. 18’de Seri, hatalı pasla topu Real Madridli oyunculara verdi. Kross ceza sahasında topla buluştu ve golü yapmakta zorlanmadı. 0-1. İlk yarı boyunca oyun kalitesi vasatı aşamazken Sarı-Kırmızılılar’da orta alan oyuncuları daha etkili olsa skoru bulmaları zor olmayacaktı.

İstemek yetmedi

Fatih Terim ikinci yarıya Donk- Feghouli değişikliği ile başladı. Bu hamle ile taktiksel olarak da değişime giden Galatasaray daha fazla önde oynadı. Fakat gol için risk alan Sarı- Kırmızılılar savunmada da açıklar verdi. 53. dakikada Benzema, ceza sahası içerisinde Luyindama’ya rağmen vuruşunu yaptı, Muslera son anda golü engelledi. 65’te Hazard, Muslera’dan sıyrılıp vuruşunu yaptı, top üst direkten döndü. Terim’in takımı her ne kadar daha fazla ileride gözükse de yine organize olamadı. Temsilcimiz ikinci yarıda beraberlik golünü arasa da bu çaba sonuç vermedi. Galatasaray gruptaki üçüncü maçında rakibine 1-0 yenilerek bir üst tur için işini bir hayli zora soktu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ