MENÜ

İlk yarıda bitmeliydi

Abone Ol Google News

2020’yi lider kapatan Galatasaray, 2021'in ilk mücadelesinde Antalyaspor’u konuk etti. Son haftalar iyi oyunuyla puanları toplayan Galatasaray bu karşılaşmaya da iyi başladı.

Haberin Devamı

Antalya duvar ördü

İlk dakikalarda topa hakim olan Sarı-Kırmızılılar rakibini kendi yarı alanında tuttu. Antalyaspor ise takım halinde geriye yaslandı. Ersun Yanal'ın takımı ilk 20 dakika neredeyse orta alanı geçemedi. Sarı-Kırmızılılar, Emre Kılınç, Arda ve Belhanda ile sürekli savunmanın arasına paslar atsa da katı Antalya savunması adeta duvar ödü. İlk yarı boyunca topla tek başına oynayan, orta alanda her türlü varyasyonu deneyen Galatasaray son bölgede istediğine ulaşamadı. Sarı-Kırmızılar’ın baştan sona üstün oynadığı ilk yarı 0-0 sona erdi.

Emre dengeyi bozdu

Galatasaray'da ikinci yarı başlarken Ömer-Falcao değişikliği yapıldı. Bu değişiklikle Sarı-Kırmızılılar daha hızlı ataklar yapmaya başladı. Fakat 53. dakikada Emre Kılınç'ın kırmızı kart görmesi ev sahibinin organizasyonunun aksamasına neden oldu. Temposunu kaybeden Galatasaray atak geliştiremedi. Son bölümlerde ise Antalyaspor zamana oynadı. İlk yarıdaki görüntüsünden uzak kalan Galatasaray skoru değiştiremedi. Kendi evinde 0-0’lık beraberlikle iki puan kaybeden Sarı-Kırmızılılar averajla da olsa zirveden indi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ