MENÜ

Her şeyi doğru yaptılar

Abone Ol Google News

Antalya ve Konya maçlarından sadece bir puan çıkartabilen Galatasaray, Gençlerbirliği’ni konuk etti. Kötü futbol ve sonuçlar sonrası kadroda değişime giden Fatih Terim, iki kenar beki Linnes ve Saracchi’yi kenara çekip Şener ile Emre Taşdemir’e forma verdi.

Haberin Devamı

Belhanda coştu

Galatasaray maça çok hızlı başladı. 27. saniyede soldan Emre Taşdemir geldi, pası alan Diagne ceza sahası içerisinde şık vurdu, top ağlara gitti: 1-0. 10’da Emre Akbaba ceza sahasında vurdu, kalecide kaldı. 26. dakikada Oğulcan çok net bir fırsattan yararlanamadı. 30’da Arda, Belhanda’yı gördü. Belhanda ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, fark ikiye çıktı: 2-0. İlk yarı boyunca tempolu ve coşkulu oynayan Galatasaray, Emre Taşdemir, Şener, Arda ve Belhanda’nın başarılı performansı ile golü bulmakta zorlanmadı. Sarı-Kırmızılılar 44’te bir kez daha etkili geldi ve Belhanda golünü attı: 3-0. 45+2’de yine Belhanda sahneye çıktı ve harika bir gol daha attı: 4-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Farkı istediler

Galatasaray ikinci yarıya da baskılı başladı. Orta alanda istediği üretkenliği sağlayan Sarı-Kırmızılılar rakip kaleye son derece hızlı gitti. 64’te Emre Akbaba, Oğulcan’a oynadı. Genç futbolcu düzgün vurdu, skor 5-0’a geldi. 67’de oyuna yeni giren Kerem ceza sahasında yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Babel topu ağlara gönderdi: 6-0.

Haberin Devamı

90 dakika boyunca sahanın her bölgesinde doğru işleri yapan Galatasaray, sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrılırken gövde gösterisi yaptı.

YORUM YAZ