MENÜ

Harika oynadılar

Abone Ol Google News

UEFA Uluslar Ligi maçında Milli Takımımız, Rusya’ya konuk oldu. Gruptaki ilk iki maçından 1 puan alan Ay-Yıldızlılar’da Şenol Güneş, Almanya ile oynanan özel maçtan farklı bir kadro ile sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Takım olmaktan uzaktık

Rusya maça baskılı başladı. Ev sahibi, orta alanımızı çabuk geçerken, kanatlardan da geliştirdiği ataklarla etkili oldu. Millilerimiz, orta alanda büyük açıklar verirken, savunmada da aksadı. 28’de Miranchuk, çabuk başlayan Rusya atağında, savunmamıza rağmen vuruşunu yaptı: 1-0. İlk yarı boyunca takım olarak son derece kötü bir performans ortaya koyarken, Hakan, Kenan ve Burak gibi oyuncularımız varlık gösteremedi.

Bambaşka bir takım

Şenol Güneş ikinci yarıya Efecan- Cengiz değişikliği ile başladı. Bu yarıda hücumda çok daha istekli ve organizeydik. 51’de Cengiz ortaladı, Burak’ın kafası az farkla auta çıktı. 55’te Hakan uzaktan vurdu, kaleci kornere çeldi. 58’de Burak bir kez daha denedi, top auta gitti. Rusya kalesinde tehlikeler yaratan Millilerimiz, oyunun kontrolünü sağladı. 62’de Hakan faul atışından toğu ceza sahasına gönderdi. Merih’in indirdiği topa, Kenan dokundu: 1-1. Golden sonra da baskımız devam etti. 66’da Cengiz harika vurdu, kaleci son anda kornere tokatladı. 79. dakikada Cengiz yine vurdu, kalecinin müdahalesiyle üst direğe çarpan top kornere çıktı. İkinci yarıda harika oynayan Millerimiz’de, 85’te Burak, Zeki’ye ‘al da at’ dedi ama Zeki’nin vuruşu auta gitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ