MENÜ

Güzel bir başlangıç

Abone Ol Google News

Galatasaray, ligin ikinci yarısının ilk maçında Denizlispor’u konuk etti. Sarı- Kırmızılı takımda yeni transfer Saracchi’nin yanı sıra, sakatlığını tamamen atlatan Emre Akbaba sahaya ilk onbirde çıktı. Jesse ise yedek kulübesinde yer aldı.

Haberin Devamı

Emre Akbaba kilidi açtı

Maç karşılıklı faullerle başladı. Bu nedenle oyun temposu yükselemedi. 6. dakikada Rodallega ceza sahası dışından serbest vuruşu kullandı, top direkten döndü. On dakikalık bölümün ardından Galatasaray rakip yarı alanda baskıyı kurdu. 17. dakikada Emre Akbaba’nın pasıyla topla buluşan Falcao, kalecinin üzerine vurdu. 22’de Ömer soldan ceza sahasına çıkarttı, Falcao altı pasta vurdu, kaleci çizgiden çıkarttı. 26’da Saracchi sol kanattan içeri çıkarttı. Emre Akbaba ceza sahasında düzgün vurdu, top ağlara gitti: 1-0. Kurduğu baskı sonrası golü bulan Galatasaray, böylelikle rahatladı. İlk yarıda Saracchi ve Emre Akbaba ön plana çıkarken, Sarı-Kırmızılı takımhücumda uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar etkili oldu. Galatasaray ilk yarıyı bulduğu golle 1-0 önde kapatmayı başardı.

Haberin Devamı

Lemina ağırlığını koydu

Galatasaray ikinci yarıya da iyi başladı. Saracchi’nin bindirmeleri ve ortaları ile pozisyon arayan Sarı-Kırmızılılar, Denizlispor kalesinde etkili oldu. 57. dakikada Seri harika bir aşırtma pasla ceza sahasındaki Falcao’ya oynadı. Tecrübeli golcü vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti: 2-0. Orta alanda Seri ve Lemina’nın başarılı oyunu, bu anlarda Fatih Terim’in takımının etkili olmasında başrol oynadı. 64. dakikada ise kornerden gelen topa, Muhammet kafayı vurdu ve top ağlara gitti: 2-1. Bu golden sonra Denizlispor daha cesur ataklar geliştirdi. Fakat Galatasaray’ın toparlanması uzun sürmedi. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Galatasaray rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

YORUM YAZ