MENÜ

Gövde gösterisi

Abone Ol Google News

Ligdeki iki maçından 6 puan çıkartan Galatasaray, Alanyaspor’u konuk etti. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin haftayı yenilgiyle kapatmasının ardından evinde oynayacağı maça mutlak galibiyet için çıkan Sarı-Kırmızılılar oyuna temposuz başladı. Orta alanda bir türlü oyun kuramayan Fatih Terim’in takımı topa hakim olsa da bundan öteye gidemedi.

Haberin Devamı

Vasat ilk yarı

Rakip ceza sahasına giremeyen Galatasaray’da Belhanda, Sinan ve Eren sadece isim olarak sahada olunca ilk yarım saatlik bölümde tek ciddi bir atak bile olmadı. Özellikle Eren ’in gerçek dışı koşuları, müdahaleleri Galatasaray’ı adeta 10 kişi oynattı. 37’de ise kornerden gelen topta ceza sahası içinde yaşanan karabol sonrası Fernando topu ağlara gönderdi: 1-0. Bu ana kadar pozitif bir atak geliştiremeyen Sarı-Kırmızılılar bu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Bambaşka Aslan

Galatasaray ikinci yarıya golle başladı. 49. dakikada Sinan uzaktan vurdu rakip stoper Tzavellas’a çarpan top ağlara gitti: 2-0. Bu golden sonra Aslan iyice rahatladı. 54’te Belhanda, Sinan’a klas bir pas attı. Sinan da aynı güzellikte altı pasa oynayınca Eren’e dokunmak kaldı: 3-0. 56’da Emre ceza sahası sol çaprazından harika vurdu top bir kez daha ağlara gitti: 4-0. Artık sahada sadece Galatasaray vardı. Alanyaspor için maç bitince kalan dakikalar formalite oldu. 82’de Onyekuru 84’te ise Emre bir kez daha topu ağlara gönderdi ve skor 6-0’a geldi. İlk devredeki savruk ve organize olamayan görünütüsünden kurtulan Galatasaray ikinci 45 dakikada tam tersi bir futbol sergiledi. Tüm oyuncular oyuna dahil olunca Cim Bom skoru bulmakta zorlanmadı ve sahadan 6-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ