MENÜ

Golcüsüz buraya kadar

Abone Ol Google News

Avrupa Ligi’ne kalmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar karşılaşmaya son derece iştahlı başladı.

Haberin Devamı

Orta alanda uyguladığı baskı ile oyunu kontrol eden temsilcimiz, rakibini bunalttı. 11’de Rodrigues vurdu, Casillas çıkardı. 14’te Eren altı pastan vurdu, top az farkla yandan auta çıktı. 17. dakikada ise Porto ilk ciddi girişiminde golü buldu. Telles serbest vuruştan ortaladı, Felipe kafayı vurdu top ağlara gitti: 0-1. Savunma ve Muslera pozisyonu izlemekle yetindi. İki dakika önce çok net bir gol pozisyonunu heba eden Eren, yenen golde rakibine sadece refakat etmekle yetindi. 42. dakikada Mariano ceza sahasında rakibini düşürdü, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Marega topu ağlara gönderdi: 0-2. 45+1’de bu kez Rodrigues ceza sahasında yerde kaldı, hakem penaltıyı verdi. Feghouli düzgün vurdu ve fark bire indi: 1-2. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Dünyalar kaçtı

Galatasaray ikinci yarıya Donk-Onyekuru değişikliği ile başladı. Bu müdahale hücuma hareket getirdi. 55’te Onyekuru yüzde yüzlük pozisyonda çok kötü vurdu, top auta gitti. 58’de Porto elini kolunu sallayarak ceza sahamıza girdi ve Oliveira farkı tekrar ikiye çıkarttı: 1-3. 60’ta Eren bir kez daha kale ağzında topu dışarı atmayı başardı! 65’te Rodrigues sağdan içeri çıkartı, Eren bu kez golü yaptı: 2-3. 66’da Rodirgues ceza sahasında yerde kaldı, hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Feghouli topu üst direğe nişanladı.

Haberin Devamı

Maçın genelinde inanılmaz fırsatlardan yararlanamayan Galatasaray, rakibine 3-2 mağlup oldu. Bir kez daha görüldü ki Şampiyonlar Ligi’nde gerçek bir golcünüz yoksa netice almanız imkansız...

YORUM YAZ