MENÜ

Göçek böyle istedi

Abone Ol Google News

Milli aranın ardından Konyaspor ’u konuk eden Galatasaray’da Fatih Terim üçlü savunma ile maça çıktı. Sarı-Kırmızılı takımda Fernando ve Eren uzun bir sakatlık sürecinin ardından kadrodaki yerini aldı.

Haberin Devamı

Sonuç alamadılar

Oyunu ön bölgede oynayan Terim’in takımı Mariano’nun kanadından akın etti. Fakat tecrübeli oyuncu maça iyi başlayamayınca bir hayli fazla pas hatası yaptı. İleride Onyekuru da bölgesini kaybedince Cim Bom bir çok atak girişiminden eli boş döndü. Orta alanda Feghouli’nin etkili oyunu baskıyı devam ettirdi. Konya uzun toplarla pozisyon aradı, fakat hücumda başarısızdı. Galatasaray ilk yarıda Eren, Onyekuru ve Mariano ile önemli pozisyonlar yakalasa da sonuca ulaşamadı. İlk yarı 0-0 ’lık eşitlikle sonuçlandı.

Göçek penaltı yarattı

İkinci yarıya Konya fırtına gibi başladı. Yeşil-Beyazlılar yüksek pas oranıyla Galatasaray savunmasını geri ittirdi. Fernnando ve Selçuk fizik olarak düşünce Konya rahat pozisyonlar buldu. Jahovic 52 ve 54’te iki kez Muslera’yı geçemedi. 59’da Ömer Ali ceza sahasında vurdu yop yan direkten döndü. Her geçen an Galatasaray zor duruma düşerken 68’de Konya defansında Diagne, Mariao’nun ortasını uzaklaştırmak isterken Uğur’un sırtına çarpan top kendi kalesine gitti: 1-0. 89’da Serdar’ın ceza sahasında Skubic ile girdiği pozisyonda Hüseyin Göçek penaltı yarattı. Topun arkasına geçen Skubic topu ağlara gönderdi: 1-1. Maç bu skorla biterken Hüseyin Göçek skoru tayin etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ