MENÜ

Gençler galibiyeti kaçırdı

Abone Ol Google News

Yoğun bir fikstürü olan Galatasaray, Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Falcao, Luyindama ve Lemina’nın ardından son dakika sakatlığı ile Seri de ilk 11’de yer almayınca Fatih Terim zorunlu rotasyona gitti.

Haberin Devamı

Uyku getiren futbol

Maçın başında topun kontrolü sağlayan Galatasaray hazırlık pasları ile rakibinin üzerine gitti. Fakat tempoyu bir türlü artıramayan Sarı- Kırmızılılar ileride çoğalamadı. Özellikle Belhanda’nın yaptığı pas hataları birçok pozisyonu başlamadan bitirdi. 7. dakikada Babel ceza sahası içerisinde vurdu, savunma son anda topu kornere gönderdi 19. dakikada Candeias ceza sahası dışından vurdu top az farkla yandan auta gitti. 30’da Babel ceza sahasında sert vurdu, Flavio son anda ayağını koydu ve top kornere gitti. Galatasaray ilk yarıda her ne kadar oyuna hakim gibi görünse de yine üretkenlikten uzaktı. Selçuk ve Belhanda’nın kaçak oyunu ve hatalı pasları bu yarıya damga vurdu. İki ekip de skoru değiştiremeyince soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.

Gençler gole yaklaştı

Galatasaray ikinci yarıda da yine üretmekten uzaktı. Gençlerbirliği ise hızlı ataklarla şansını denese de savunma disiplinini bırakmadı. 72. dakikada Sio uzaktan vurdu, Muslera son anda kornere çeldi. Ev sahibi takım bu bölümden sonra daha fazla golü düşündü. Galatasaray’da ise oyun kalitesi o kadar düştü ki sahadaki oyuncular bir puana razı görüntü sergiledi. Gençlerbirliği ikinci yarıda daha etkili olsa da golü bulamadı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ