MENÜ

Galatasaray ağırlık koydu

Abone Ol Google News

Ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, zirveyle arasındaki puan farkını kısa sürede kapatmayı başarıdı. Sarı-Kırmızılılar art arda galibiyetler alsa da ‘kolay fikstürden geçiyor’ algısından bir türlü kurtulamadı. Kadıköy’deki derbi hem bu algıyı yıkmak hem de uzun süren deplasman galibiyeti hasretine son vermek için iyi bir fırsattı.

Haberin Devamı

Hafta boyunca rakibine iyi çalışan Galatasaray, her ne kadar bir puanın kendisi için kötü olmayacağını bilse de sahaya kazanmak için çıktığını ilk dakikadan itibaren gösterdi. Orta alan hakimiyetini kısa sürede eline alan Terim’in takımı 10 dakikalık süre geride kalırken skoru 2-0’a getirebilecek şansları değerlendiremedi.

Gençler’i de yenerse...

Takım olmayı başarmış, hem bireysel hem de takım olarak inanmış Galatasaray sezonun en iyi futbolunu ortaya koyarken çok önemli bir farkı da kaçırdı. Bu galibiyetle rakibini şampiyonluk yarışının bir hayli dışına iten Sarı- Kırmızılılar üç puanın çok ötesinde kazanımlar elde etti. Fatih Terim’in öğrencileri bu galibiyetle lige ağırlığını çok net bir şekilde koymuş oldu. Sezonun son bölümlerini her zaman iyi oynayan Galatasaray, derbi rehavetine kapılmayıp Gençlerbirliği’ni mağlup ederse zirvedeki diğer rakipleri başka hesaplar yapmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ