MENÜ

Futbol 90 dakikadır

Abone Ol Google News

PSG deplasmanında 5-0 yenilerek Avrupa’ya veda eden Galatasaray, ligde Ankargücü’nü konuk etti. Falcao, Babel ve Feghouli ilk 11’de sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Vasatı aşamadılar

Galatasaray maça önde oynayarak başladı ve rakibini savunmada bıraktı. 10. dakikada Mariano ortaladı Falcao kafayı vurdu kaleci kornere çeldi. Orta alandaki fazla pas hataları da Fatih Terim’in takımının organize olmasını zorlaştırdı. Ankaragücü ise atak geliştirmeyi düşünmedi. İlk yarı boyunca kontratak girişimlerinde bulunsa da başarılı olamadı. Galatasaray ilk 45 dakika boyunca topa hakim olsa da gollük pozisyonlar üretemedi.

Marcao rakibi uyandırdı

Galatasaray ikinci yarı orta alanda biraz toparlandı ve daha iyi hücum etti. Ankaragücü savunması da iyice geriye çekildi. 53’te Ömer serbest vuruştan ortaladı Falcao’nun kafasından seken top Feghouli’nin kafasına çarptı ve ağlara gitti: 1-0. Golden sonra da Terim’in takımı oyuna hakim olan taraftı. Bazı temel sorunlar bu yarıda da devam etti. Sarı-Kırmızılılar yine fazla pas hatası yaptı ve hücumu hızlandıramadı. 82’de Kulusic ceza sahası içerisinde Taylan’ı düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Belhanda topu ağlara gönderdi: 2-0. 86’da Marcao rakibini ceza sahası içerisinde düşürdü ve hakem bir kez daha penaltı dedi. İlhan düzgün vurdu ve fark bire indi: 2-1. Uzatmalarda ise Kıtsiou sahneye çıktı ve skora dengeyi getirdi: 2-2. 10 kişi kalan rakibi karşısında iki farkı koruyamayan Galatasaray iki puan bıraktı. Ankaragücü ise bir kez daha futbolun 90 dakika olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ