MENÜ

Forvetsiz siftah!

Abone Ol Google News

Ligin ilk yarsını lider Başakşehir’in 6 puan gerisinde kapatan Galatasaray, Ankaragücü’nü konuk ediyor. Transfer döneminde daha çok giden oyuncuları ile gündemde olan Sarı- Kırmızılılar’da, Eren ve Serdar’a kulüp bulması söylenirken Ozan da Stuttgart’a transfer oldu. Kanayan yara olan forvet bölgesine ise yine bir isim alınamadı. Fatih Terim’in aylardır istediği forvet oyuncusunun bu mücadeleye yetişmemesi açıklanması zor bir durum.

Haberin Devamı

Serdar ve Ozan’ın takımdan ayrılmasının yanı sıra Nagatomo’nun da Japonya Milli Takımı’nda olması Terim’in yeni bir savunma kurgusu ile sahada olmasına neden olacak. Bu da riski beraberinde getirecektir. Hala bir forveti olmayan ve bambaşka bir savunma ile Ankaragücü karşısında çıkacak Galatasaray’ın işi kolay olmayacak. Sarı-Kırmızılılar’ın tek şansı ise rakiplerinin çok zor bir dönemden geçiyor olması.

Kısa mesaj

İkinci yarının ilk maçına çıkan Galatasaray’ın kadrosu eskiden de sıkıntılı. Hala forveti olmayan Cim Bom’un savunmada da eksikleri var. Fatih Terim’in ekibi bu maçta sorun yaşamak istemiyorsa takım olarak her şeyi eksiksiz yapmak zorunda.

Haberin Devamı

Kim öne çıkar?

Ligin ilk yarısında gösterdiği başarılı performansını devre arası kamp döneminde de sürdüren Feghouli, Galatasaray’ın en formda ismi. Takımının hücumsal aksiyonlarına yön vermesi beklenen yıldız oyuncunun performansı oyunun kaderini belirleyecektir.

Bu istatistiğe dikkat

Galatasaray Süper Lig’de kendi sahasında çıktığı son 28 karşılaşmada hiç mağlubiyet yaşamadı. 23 maçı kazanan, 5 de beraberlik elde eden Aslan, şu an ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.

YORUM YAZ