MENÜ

Florya'da pozitif bir hava var

Abone Ol Google News

Yeni sezona flaş transferlerle giren Galatasaray’da köklü bir değişim yaşanıyor. Bu değişim biraz daha devam edeceğe de benziyor. Son olarak Torreira ve Mertens’i renklerine katan Sarı- Kırmızılılar oldukça güçlü ve çok yönlü bir kadroya sahip oldu. Takviyelere devam etmeye hazırlanan Dursun Özbek ve yönetiminin hedefi bu kez defans ve forvet bölgesini güçlendirmek. Bu bölgelere de transfer geldiği takdirde Galatasaray şampiyonluğun en güçlü adayı olacaktır.

Haberin Devamı

Büyük moral kattı

Okan Buruk yönetiminde ilk resmi maçını Antalya’ya karşı oynayan Sarı-Kırmızılılar zaman zaman iyi sinyaller verse de bazı aksaklıklar da gözden kaçmadı. Muslera’nın bireysel performansı ile skoru dengede tutan Sarı- Kırmızılılar, Buruk’un müdahaleleri sonrasında üç puanı aldı. Zorlu bir rakiple sezona başlamak başlı başına bir sorunken, bu mevsimde Antalya’da maç oynamak da bu şartları daha da güçleştirdi. Bu deplasmandan alınan üç puanın Galatasaray’a büyük bir moral kattığı kesin. Hafta içerisinde yapılan antrenmanlardan gelen haberler de bu yönde oldu. Hem Okan Buruk hem de öğrencileri son derece pozitif bir hava yakalamış durumda.

Haberin Devamı

İkisi de oynamaya hazır

Yeni transferlerden Torreira ve Mertens’in de büyük ölçüde oynamaya hazır olduğunu söylemek gerekir. İki oyuncu için son kararı Okan hoca verecek. Hem yapılan transferler hem de Antalyaspor galibiyeti uzun süre sonra taraftarları da havaya sokmuş durumda. Giresun maçının biletleri birkaç gün öncesinden tükendi. Bu da Galatasaray’ın en büyük kozu olacağa benziyor. Kazanan takımda büyük bir değişim yapmayı düşünmeyen Okan Buruk’un ilk maçtaki 11'den Berkan-Midtsjö değişikliğine gitmesi muhtemel.

YORUM YAZ