MENÜ

Favori Cim Bom

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lige verilen ara öncesinde Kadıköy’den beraberlikle ayrılan Galatasaray, zirvedeki yerini korudu. Bu moralle araya giren Sarı-Kırmızılı takımda oyuncular artık çok daha motive. Trabzonspor maçı öncesi takımını konsantrasyon konusunda sık sık uyaran Fatih Terim bu noktaya büyük önem veriyor. Türk Telekom Stadı’nda bu sezon taraftarının desteği ile büyük bir başarı sağlayan Galatasaray’ın bu maçta da en büyük gücü tribünler olacak. Hafta boyunca kadro konusunda çalışan Terim’in cezalı Fernando’nun yerine Donk’u oynatmasını bekliyorum. Linnes’in hafta boyunca takımla az çalışmasından dolayı savunmanın sağında da Mariano oynayacaktır. Son dönemlerde Trabzonspor karşısında başarılı sonuçlar alamayan Galatasaray 90 dakika boyunca sabırlı olmalı. Bu noktada özellikle taraftarlara da büyük iş düşecek. Kadro kalitesi ve formu ile rakibinin önünde olan Terim’in öğrencileri zorlu maçtan istediğini alacaktır..

Kısa mesaj

Lige verilen aralar genelde formda takımlara iyi gelmiyor. Bu nedenle Galatasaray için kilit nokta sabır olacak. Terim’in takımının orta sahadaki performansı skoru belirleyecektir.

Ön plana kim çıkar?

Sezona damga vuran Gomis, Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan maçlarda çok daha etkili. Bu sezon büyük maçlarda skor üretmekte zorlanan yıldız oyuncunun bu mücadelede bu tabloyu da değiştirecektir.

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray iç sahada 15 maçtır yenilmiyor ve 8 maçtır kazanıyor. Sarı-Kırmızılılar en son Mart 2013 - Mart 2014 arasında bundan daha uzun bir iç saha yenilmezlik serisi elde etmişti (17 maç).

YORUM YAZ