MENÜ

Falcao'yu besle maçı kazan

Abone Ol Google News

Muhabirimiz Metin Karabaş, bugünkü Denizli maçı öncesi Galatasaray’ın son durumunu değerlendirdi...

Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısına Denizli maçı ile başlayacak Galatasaray, hafta içinde kupa maçında deplasmanda Rizespor ile karşılaştı. Rize maçında zaman zaman iyi tempo yapan ve pozisyon bulan Sarı-Kırmızılar bu temposunu yukarı çıkarmak zorunda. Savunmanın her iki kenarında değişime giden Fatih Terim, kanat organizasyonlarında daha hızlı olmayı hedefliyor. Geçmiş dönemlerde bunu başaran Terim, hedefine ulaşması durumda ileri uçta da daha yaratıcı olacaktır. Cim Bom ’un diğer bir sorunu da Falcao’yu yeteri kadar besleyememesi. Terim’in takımı skora ulaşmak istiyorsa Falcao’yu daha fazla beslemeli. Tabii ki golcü oyuncunun da bir an önce beklenen form düzeyini yakalaması gerekir. Aslan her ne kadar favori olsa da 90 dakika boyunca kontrolü bırakmamalı.

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray, 2000-2001 sezonundan bu yana Süper Lig’de ikinci yarıların ilk haftasında oynadığı hiçbir iç saha maçını kaybetmedi. 7 galibiyet 1 beraberlik aldı. Galatasaray en son 19 sene önce Denizlispor’a yenilmişti.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

İyi bir kamp dönemi geçiren Feghouli yavaş yavaş form tutuyor. Falcao’nun yanı sıra Cezayirli yıldız bu mücadelede ön plana çıkan oyuncu olacaktır.

Kısa mesaj

Galatasaray ikinci yarıya kendi evinde ve yenilenen kadrosu ile başlıyor. Cim Bom maçın ilk bölümünde golü bulursa rahatlayacaktır. Fakat bu maçta sabırlı oynayıp hata yapmamak daha fazla önem taşıyor.

YORUM YAZ