MENÜ

Etkili oyun yetmedi

Abone Ol Google News

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Bayern Münih’i konuk etti. Beşiktaş derbisinde ayağına aldığı darbe sonrası sakatlanan Icardi zorlu mücadeleye ilk on birde başladı. İlk düdükle birlikte alışa geldiği gibi ön bölge baskısını uygulayan temsilcimiz, rakip kalede etkili oldu. Bayern ise orta alanı hızlı paslarla geçerek kalemize geldi.

Haberin Devamı

Alman temsilcisi 8’de yakaladığı ilk ciddi atağında Coman ile golü buldu: 0-1. Galatasaray bu golün etkisinden çabuk kurtuldu. 9’da Tete ceza sahasına çıkarttı, Kerem bekletmeden vurdu kaleci son anda kornere tokatladı. 10’da Boey çıkarttı, Kerem müsait pozisyonda topu auta gönderdi. Icardi ceza sahası içerisinde rakibinin müdahalesi ile yerde kalınca, hakem penaltı noktasını gösterdi. 30’da atışı kullanan Icardi skora dengeyi getirdi: 1-1. İlk 45 dakika boyunca ön alan baskısı ile rakibini çıkartmayan Galatasaray, sahanın hakimiydi. Bir çok net fırsattan yararlanamayan Sarı-Kırmızılılar net fırsatları değerlendiremeyince, soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gidildi.

Haberin Devamı

Basit hatalar yaptı

İkinci yarı tempolu başladı. Okan Buruk ve öğrencileri bu yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Özellikle 55 ve 65. arası temsilcimiz oyunu tamamen rakip yarı alana yığdı. Az ama etkili gelen Bayern ise 73’te maalesef Kane ile öne geçti: 1-2. Bu gol bizi oyundan düşürdü. 79’da Musiala farkı ikiye çıkarttı: 1-3. Özellikle ilk 45 dakikada birçok gol fırsatından yararlanamayan Galatasaray, bunun bedelini ağır ödedi. Böylesi arenalarda her fırsatı değerlendirmek zorunda olduğunuz gerçeği, bir kez daha ortaya çıktı. Temsilcimiz iyi bir oyun ortaya koysa da rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

YORUM YAZ