MENÜ

Etkili oyun ve 3 puan

Abone Ol Google News

Hafta içerisinde Benfica’ya 2-1 mağlup olan Galatasaray, son dört maçından da yenilgi ile ayrılan Kasımpaşa’ya konuk oldu. Fatih Terim, Nagatomo ve Fernando’yu sakatlıkları nedeniyle kadroya almazken Ndiaye’yi de yedek soyundurdu. Kasımpaşa’da da Mustafa Denizli rotasyona giderken Trezeguet’i forvette görevlendirdi. Maçın başlaması ile Trezuget tek başına oyunda hakimiyetini kurdu. Yıldız oyuncu bu bölümde sahanın her yerinde futbol adına her şeyi yaptı.

Haberin Devamı

14. dakikada Trezeguet ceza sahası yayından kullandığı serbest vuruşta direkt kaleyi düşündü ve harika bir gole imza attı: 1-0. Galatasaray’ın atak geliştirmekte zorlandığı bölümde Belhanda sahneye çıktı. 23’te Belhanda ceza sahası dışından çok sert vurdu ve skora denge geldi: 1-1. 29. dakikada Belhanda, ceza sahasına koşu yapan Feghouli’ye oynadı. Feghouli bekletmeden vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-2. Sarı- Kırmızılılar öne geçtikten sonra oyun kontrolünü de eline aldı. Galatasaray sonradan toparlandığı ilk yarıyı 2-1 önde kapatmayı başardı.

Haberin Devamı

Orta alan toparlandı

Galatasaray ikinci yarıya çok iyi başladı. Orta alandaki verimlilik artınca Sarı-Kırmızılılar pozisyona girmekte zorlanmadı. 53. dakikada Donk rakip yarı alana koşu yapan Feghouli’ye uzun oynadı. Kalecinin açıldığını gören yıldız oyuncu aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-3. 69’da Onyekuru, Feghouli’ye çok şık bir pas attı. Maçın yıldızı Feghouli düzgün vurdu fark üçe çıktı: 1-4. Galatasaray özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunu ile 4-1’lik rahat bir galibiyet alarak yoluna devam etti.

YORUM YAZ