MENÜ

En zor viraj

Abone Ol Google News

Normal şartlar altında zor geçmesi beklenen Hatay mücadelesinin bu kadar eksik oyuncu ile çok daha zor geçeceği muhakkak. Terim'in öğrencileri her zamankinden daha fazla takım olmak zorunda. Galatasaray'ın şampiyonluk yarışına devam edebilmesi için 3 puan alması şart.

Haberin Devamı

Milli maç arasında oynadığı son lig maçında Çaykur Rizespor’a 4-3 yenilen Galatasaray zirve yarışında beklenmedik bir kayıp yaşadı. Bu karşılaşmada Marcao, Luyindama ve Yedlin’in cezalı duruma düşmeleri Sarı-Kırmızılılar'ın Hatay deplasmanında savunmayı yeniden kurgulamasına neden olacak. Öte yandan Taylan ve Emre Kılınç’ın hastalıkları nedeniyle kadroda olamayışları orta alanda zorunlu değişim yaşatacak. Normal şartlar altında zor geçmesi beklenen Hatay mücadelesinin bu kadar eksik oyuncu ile çok daha zor geçeceği muhakkak.

İş savunmacılara kalırsa...

Son haftalarda taktiksel değişikliğe giden Fatih Terim’in bu maçta tekrar eski taktiğe dönmesi muhtemel. Mohamed-Falcao ikilisi kağıt üzerinde çok tehlikeli bir birliktelik gibi dursa da Terim sahada istediğini alamadı. Tecrübeli çalıştırıcı tek forvetle yoluna devam edecektir. Hücum anlamında etkili olan Hatayspor’un bu gücünü kırmak için Galatasaray’ın orta alanı rakibinden alması şart. Eğer iş sadece savunmacılara kalırsa ev sahibi takım istediğini alır. Fatih Terim’in oyuncuları her zamankinden daha fazla takım olmak zorunda. Son dönemdeki bireysel hatalar yapılmaz ve son düdüğe kadar mücadele bırakılmazsa, Galatasaray şampiyonluk yarışına devam etmesi için şart olan üç puanı alabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ