MENÜ

Eksik çok sorun yok

Abone Ol Google News

Sakat ve cezalı oyuncularının fazlalığı nedeniyle Kayseri deplasmanına eksik bir kadroyla giden Galatasaray savunmada taktiksel değişikliğe gitti. Cezası nedeniyle locada maçı takip eden Terim, Ozan, Maicon ve Serdar üçlüsüyle defansını kurdu.

Haberin Devamı

Düşük tempoda başlayan maçta top Galatasaray’da kaldı. Belhanda, Selçuk ve Feghouli atak organizasyonlarını yönetti. Kayseri ise genellikle Ozan’ın arkasına attığı toplarla pozisyon aradı.

18’de Feghouli sağ çaprazdan vurdu, kaleci Muammer’in çeldiği topu Onyekuru tamamladı: 1-0.

İlk yarı boyunca oyunu kontrol eden hücumda hareketli olmasına karşın yaratıcı olamayan Terim’in takımı savunmada da hata yapmadı.

Hücumu bu kez başardılar

İkinci yarıda hücumda hızını artıran ve pas hatalarını azaltan Galatasaray, Kayseri savunmasını bunalttı. Önce Sinan sonra Onyekuru ile fırsatı kaçıran Galatasaray golü 75’te buldu.

Selçuk’un pasında Onyekuru topu rakibinden söktü aldı. Lopes’ten sıyrıldıktan sonra vuruşunu yapan Onyekuru kendinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-0.

Haberin Devamı

89’da ise Mariano ortaladı, Ömer arka direkte vurdu ve top ağlara gitti: 3-0. Özellikle ikinci yarıda gerçek kimliğine bürünen Aslan, hem savunmada hem hücumda son derece başarılıydı. Feghouli, Belhanda ve Onyekuru gibi yıldızlar da devreye girince Galatasaray 3-0 gibi rahat bir skorla kazandı.

YORUM YAZ