MENÜ

Diagne ile daha etkili

Abone Ol Google News

Trabzonspor maçıyla birlikte yeni santrforu Diagne’ye kavuşacak olan Galatasaray’ın, gol yollarında daha etkili olacağı kesin. Yenilenen savunma ve ofans hattıyla Sarı- Kırmızılılar, maçın temposunu iyi ayarlamak zorunda. Şampiyonluk yolunda hata yapma lüksü kalmayan Galatasaray, Trabzonspor’u konuk ediyor.

Haberin Devamı

Bu maçla beraber yeni golcüsü Diagne’ye kavuşacak olan Sarı-Kırmızılılar’ın gol yollarında daha etkili olacağı kesin. Diagne’nin yanı sıra Nagatomo’nun da tekrar takıma katılması Fatih Terim’in elini güçlendiren bir başka etken. Trabzonspor son haftalarda istikrarsız bir performans ortaya koysa da deplasmandan 3 puanla ayrılıp tekrar çıkışa geçmek isteyecektir.

Yenilenen savunma ve ofans hattıyla Galatasaray galibiyete yakın görünse de maçın temposunu iyi ayarlamak zorunda. Özellikle kanat oyuncularının bireysel gol girişimlerinden ziyade ceza sahasına daha fazla top taşıması gerekir.

Kısa mesaj

Önemli bir taraftar desteğini arkasına alacak olan Galatasaray bu avantajını iyi kullanacaktır. Sarı-Kırmızılılar istediği skoru almak istiyorsa topu kendinde tutup tempoyu belirlemeli. Topun Trabzonspor’da kalması Galatasaray için istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ