MENÜ

Daha iyi olmalıyız

Abone Ol Google News

Avrupa Şampiyonası çalışmalarını Antalya’da sürdüren Milli Takımımız ikinci hazırlık maçında Gine ile karşılaştı. Şampiyona öncesi kadronun 26 kişiye düşecek olması bu maçı tüm oyuncular için önemli kıldı.

Haberin Devamı

Tempo düşüktü

Mücadeleye millilerimiz tutuk başladı. Birbirleri ile oynama alışkanlığı olmayan futbolcularımız bir hayli fazla hata yaptı. Gine ise yarı alanımızda uyguladığı presle pozisyon üretti. 10. dakikada savunmamızdaki hata sonrası Mert ile karşı karşıya kalan J.Kante topu auta gönderdi. 20 dakikadan sonra oyunda dengeyi kuran Ay Yıldızlılar orta alanda daha etkili oldu. Bu bölümün ardından maç orta alan mücadelesine dönerken kalite bir hayli düşüktü. İlk kırk beş dakikada iki takımda gol bulamadı ve soyuna odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.

Etkili olmadık

İkinci yarıda da millilerimiz adına değişen bir görüntü yoktu. Bu yarıda da organize olamazken net pozisyonlar da yakalayamadık. Gine ise hücumda biraz daha hareketliydi. 55. dakikada Barry vurdu Mert gole izin vermedi. Yetmişten sonra tempoyu biraz yükseltsek de hücumda varlık gösteremedik. 26 kişilik kadronun teslim edilmesinden önce yapılan son hazırlık maçı olmasına karşın bu mücadelede kendisini kanıtlamak zorunda olan oyuncularımızın yeterli çabayı gösterdikleri söylenemez. 90 dakika boyunca gol olmadı ve mücadele 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ