MENÜ

Cim Bom'a ekstra karakter lazım!

Abone Ol Google News

Son haftalardaki düşüşü Schalke deplasmanında zirve yapan Galatasaray sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bu mücadelede sezon başından bu yana süre gelen bireysel kaleci ve savunma hataları en üst noktaya ulaşırken gol atamama becerisi de bir adım öteye gitti. Tabii ki Kayseri maçında tek handikap formsuzluk olmayacak. Olaylı derbi sonrası Fatih Terim, Hasan Şaş, Rodrigues, Donk ve Ndiaye bu karşılaşmada cezalı. Nagatomo, Emre ve Fernando ise sakat. Ortaya çıkan tablo Galatasaray’ın kazanabilmesi için sahaya ekstra bir karakter koyması gerekliliğini gösteriyor. Gençler için bir fırsat niteliğindeki maçta tüm oyuncuların her zamankinden daha fazla mücadele etmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray, Süper Lig’de 3 maçtır kazanamıyor. Aslan’ın bu periyotta 2 beraberlik, 1 de yenilgisi var. 2 Şampiyonlar Ligi mücadelesi de eklendiğinde, Cim Bom tam 5 resmi maçtır galibiyet yüzü göremiyor.

Kim ön plana çıkar?

Onyekuru, son haftaların en formsuz isimlerinden biri. Yeteneğini gösterebilmiş değil. Artık çok daha fazla mücadale etmeli ve sorumluluk almalı. Genç oyuncu potansiyeli sahaya yansıtırsa maça damga vurur.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Fazla söze gerek olmayan maçlardan biri. Saha dışı etmenler sahadaki performansa olumlu yansıyabilir. Kim oynadığından çok nasıl oynadığı artık çok önemli. Son haftalarda ki vurdum duymazlık son bulmazsa Galatasaray için bu maç sonrası her şey çok daha zor olacak.

YORUM YAZ