MENÜ

Bu oyunla skor iyi

Abone Ol Google News

Son iki lig maçını kazanan Galatasaray, son haftalarda düşüş yaşayan Sivasspor’u konuk etti. Marcao’nun yokluğunda savunmada Semih’e forma veren Torrent, Pulgar’ı bir kez daha ilk onbirde görevlendirdi.

Haberin Devamı

Zor atıp kolay yediler

Karşılaşma düşük tempoda başlarken, Sivasspor ilk bölümde önde baskı ile rakibini kendi yarı alanında tutmak istedi. Galatasaray ise hazırlık paslarıyla Kırmızı-Beyazlılar’ı daha fazla üzerine çekti ve savunmada açıklar aradı. 10. dakikada Galatasaray ilk kez organize geldi. Kerem soldan içeri giren Emre’ye oynadı. Emre, bekletmeden altı pastaki Gomis’i gördü ve yıldız oyuncu takımını öne geçirdi: 1-0. Galatasaray golden sonra ön bölgeye daha fazla çıktı. Geriden oyun kurma konusunda başarılı olan Sarı-Kırmızılılar’da Nelsson görevini başarılı bir şekilde yerine getirdi. 44’te ise Uğur’un ortasına Yatabare kafayı vurdu ve skora denge geldi: 1-1. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.

Trajikomik goller

Sivasspor ikinci yarıya golle başladı. Konuk takımdan Ulvestad 49’da takımını 2-1 öne geçirdi. Galatasaray savunması ilk golde olduğu gibi bu golde de gol yemek için tüm şartları zorladı! 58’de Kerem ceza sahasında yerde kalınca, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Gomis kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-2. 64’te ise Ahmet uzak mesafeden vurdu, Muslera’nın da büyük hatası sonrası Sivasspor üçüncü golünü buldu: 2-3. Galatasaray bu golden sonra oyundan tamamen koptu.

Haberin Devamı

Maç boyunca son derece rahat goller bulan Sivasspor ise bir antrenman maçından çok daha rahattı. Konuk takım ikinci yarıda çok daha iyi bir futbolla skoru elde ederek, sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray ise son yılların en kötü futbolunu oynadı.

YORUM YAZ