MENÜ

Bu kez daha zor olacak

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda bugün Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın Play-Off’taki muhtemel rakipleri de belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, Faroe Adaları temsilcisi Klaksvik ile Norveç ekibi Molde arasındaki kapışmanın galibiyle, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için mücadele edecek. Bu turda da ilk maç deplasmanda oynanacak.

Haberin Devamı

Tarihe geçtiler

Muhtemel rakiplerden Klaksvik, toplam nüfusu 5 bin olan bir kasaba takımı. En kötü ihtimalle Konferans Ligi’nde gruplara kalacak olan Faroe Adaları temsilcisi, bu alanda ülke tarihine geçmiş durumda. Molde’nin en dikkat çeken özelliği ise takım kaptanları arasında Galatasaray’ın eski futbolcusu Martin Linnes’in de olması. 

Kötü bir sonuçta...

Cim Bom eğer Ljubljana’ya elenirse, Avrupa Ligi Play-Off turunda Karabağ-Helsinki galibiyle gruplara kalmak için kapışacak, eğer bu aşamada da istenmeyen bir sonuç alınırsa, Konferans Ligi’nde gruplardan yola devam edilecek. Sarı-Kırmızılı ekip ayrıca, Ljubljana’yı geçip, Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibine takılırsa, Avrupa Ligi’nde doğrudan grup aşamasına katılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ