MENÜ

Bu futbol tur getirmez

Abone Ol Google News

Avrupa Ligi grup aşamaları öncesi son virajında Randers ile eşleşen Galatasaray ilk maçta rakibine konuk oldu. Danimarka’daki maça Fatih Terim büyük bir rotasyonla çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı, Emre Kılınç, Emre Akbaba ve Mohamed’e formayı verdi.

Haberin Devamı

Kerem kilidi açtı

Karşılaşma düşük bir tempoda başladı. Randers ilk dakikalarda daha fazla topla oynarken özellikle kendi sağ kanadından ataklar geliştirdi. Ev sahibi takım 6. dakikada gole yaklaşsa da sonuç alamadı. 8’de temsilcimiz Kerem’le çok tehlikeli geldi fakat sonuç alamadı. 14. dakikada Muslera inanılmaz bir hata ile aut atışında topu rakibine verdi. Egho, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurdu Muslera topu kornere çeldi. 26’da Kerem ceza sahası dışında vurdu, rakibe çarpan top ağlara gitti: 0-1. Genel olarak düşük tempoda geçen ilk 45 dakikada Galatasaray bulduğu golden sonra oyun kontrolünü de eline aldı. Temsilcimiz, Kerem’in ayağından bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Oyundan düştüler

Randers ikinci yarıya daha etkili başladı. Danimarka temsilcisi orta alanda topun kontrolünü sağlayarak Yedlin’in görev yaptığı kanattan ataklar geliştirdi. 49’da ceza sahası içerisinde vurdu Muslera net bir golü önledi 54. dakikada ise ceza sahasındaki karambolü bir türlü uzaklaştıramadık ve ev sahibi takım Lauenborg ile sokra denge getirdi: 1-1. Oyundan memnun olmayan Fatih Terim üç değişiklik birden yaparak müdahalede bulundu. Fakat bu değişiklikler Galatasaray’ın futboluna olumlu etki etmedi. Tempo düşmeye devam ederken Fatih Terim’in takımı fiziksel olarak da geriye gitti. İkinci yarıda takım olarak futbol adına doğru olan hiçbir şey yapamayan Sarı-Kırmızılılar vasatın altına indi. Galatasaray, rakibi ile 1-1 berabere kalarak turu İstanbul’a bıraktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ