MENÜ

Boffin farkı önledi

Abone Ol Google News

Trabzonspor beraberliğinin ardından Antalyaspor'a konuk olan Galatasaray'da Fatih Terim kadroda önemli değişikliklere gitti. Terim orta alanda Etebo'ya, savunmanın solunda da Ömer'e forma verdi. Emre Akbaba da ilk 11'de şans buldu.

Haberin Devamı

Pozisyon var gol yok

Galatasaray iyi başladı. 9'da Ömer ortaladı, Emre Akbaba kale ağzında kafayı vurdu, top üstten auta gitti. İlk 15 dakika Galatasaray oyunu tamamen rakip yarı alanda oynadı, Antalyaspor'u bunalttı. Ev sahibi ekip orta alanda direnç gösteremezken, savunmadan uzun toplarla çıkarak tehlike aradı. Etebo ve Gedson ile üstünlük kuran Galatasaray, Halil ve Kerem gibi hareketli oyuncuları ile ön bölgeye gitmekte zorlanmadı. 33'te Emre Kılınç uzaktan vurdu, top yan direkten döndü. 41'de Ömer serbest vuruştan direkt kaleyi düşündü, Boffin son anda kornere tokatladı. 42'de Ömer serbest vuruştan bu kez ortasını yaptı, Halil kafayı vurdu top auta gitti. Galatasaray son vuruşlarda etkili olabilseydi, ilk yarıyı üstün kapatabilirdi.

Mohamed duvarı yıktı

Galatasaray ikinci yarının hakimiydi. Sarı-Kırmızılılar özellikle Podolski'nin atılması sonrası çok daha rahat bir oyun ortaya koymaya başladı. Antalyaspor ise takım halinde savunmaya gömüldü. 57'de serbest vuruşu kullanan Ömer, sert vurdu Boffin yine gole izin vermedi. 68'de Mohamed vurdu, top direkten döndü. 70'te Mohamed bu kez uzaktan çok sert vurdu, Boffin bir kez daha başarılıydı. 77'de Şener ortaladı, Mohamed ceza sahasında bekletmeden vurdu top bu kez ağlara gitti: 0-1. Maç boyunca hücum etmekte ısrar eden, goller kaçırmasına rağmen demorilize olmayan Galatasaray, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılırken, farkı kaçırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ