MENÜ

Bizim için yeterli

Abone Ol Google News

Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında Marsilya’ya konuk olan Galatasaray sahaya beklenen onbiri ile çıktı. Sakatlıktan dönen Boey bu zorlu karşılaşmada ilk onbirde kendine yer buldu.

Haberin Devamı

Kontrol bizdeydi

Maçın ilk düdüğü ile birlikte orta alanda oyunu kontrol etmek isteyen temsilcimiz, rakibine bunu kabul ettirmekte zorlanmadı. Aldığımız topları ileri taşımakta sorun yaşamazken, Marsilya’nın savunmasını aşmakta zorlandık. İlk kırk beş dakikanın hemen hemen her anında kontrolü elimizde tutarken, Fransız temsilcisi bizi zorlayacak bir girişimde bulunamadı. İlk yarıda her ne kadar futbol kalitesi yüksek olmasa da iki ekip de taktiksel zafiyet göstermedi ve soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gidildi.

Baskıyı karşıladık

Marsilya ikinci yarıda çok daha fazla önde oynadı. Takım halinde atağa kalkan Fransızlar, bizi iyice kendi yarımıza yasladı. Dakikalar geçtikçe fizik kalitesi olarak aksayan Galatasaray tamamen savunmada kaldı. 60’tan sonra orta alanda toparlanan temsilcimiz oyuna dengeyi getirdi. Karşılıklı pas hatları da çoğalınca, maçta kalite düştü. Marsilya son bölümde baskı kurmak istese de temsilcimiz takım savunmasında hata yapmadı. Galatasaray zorlu deplasmanda 0-0’lık beraberlikle bir puan alarak gruptaki avantajını sürdürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ