MENÜ

Bir de forveti olsa...

Abone Ol Google News

İkinci yarının ilk maçında Ankaragücü’nü konuk eden Galatasaray sahaya beklenen on biri ile çıktı. Yeni transfer Marcao, Maicon’un partneri olurken Sinan Gümüş forvette forma giydi.

Haberin Devamı

Muazzam hücum

Maça çok iyi başlayan Galatasaray 1. dakikada Sinan’la golü buldu: 1-0. Bu golden sonra da etkili oyununu sürdüren Galatasaray, Ankaragücü’ne ileri çıkma şansı tanımadı. 21. dakikada Ndiaye ceza sahasına yerden oynadı ve topu Onyekuru ile buluşturdu. Genç oyuncu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0. 26’da ise Belhanda harika bir pasla sağ tarafta Mariano’yu gördü. Tecrübeli oyuncu bekletmeden çıkarttı ve Sinan’a dokunmak kaldı: 3-0. Her ne kadar konuk takımın gereksiz sert futbolu zaman zaman tempoyu düşürse de Belhanda, Sinan ve Onyekuru’nun baskısı Galatasaray’ı ön bölgede tuttu. Fatih Terim’in takımı soyunma odasına 3-0 önde gitti.

İstek devam etti

Galatasaray ikinci yarıda da gol atma isteğinden vazgeçmedi. Onyekuru, Belhanda, Feghouli ve Sinan yine oyunu domine etti. 55’te Fernando kaleci ile karşı karşıya yaralanamadı. 60. dakikada Fernando ceza sahasındaki Onyekuru’ya oynadı. Günün başarılı ismi kendisinin 2. takımının 4. golünü attı: 4-0. Üç dakika sonra Onyekuru bir kez daha sahneye çıktı. Genç oyuncu sol çaprazdan çok klas vurdu ve fark beşe çıktı: 5-0. 86. dakikada Ndiaye jeneriklik bir gol atarak skoru belirledi: 6-0. 90 dakika boyunca rakibine her anlamda üstünlüğünü kabul ettiren Galatasaray farklı bir galibiyet alarak zirveyle puan farkını üçe indirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ