MENÜ

Beklenenden kolay oldu

Abone Ol Google News

Milli aranın bitimi ile Fatih Karagümrük ile karşılaşan Galatasaray maça golle başladı. Salih’in müdahalesi sonrası Kerem yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. 4. dakikada topun arkasına geçen Gomis, takımını öne geçirdi: 1-0. Sarı-Kırmızılılar erken bulduğu golle üzerindeki stresi de attı. Golden sonra da etkili oyununu sürdüren Torrent’in takımı, üçüncü bölgede kalmaya devam etti. Karagümrük ise her anlamda kötüydü. 12’de Cicaldau çıkarttı, Babel vurdu fark ikiye çıktı: 2-0. İlk kırk beş dakika boyunca sahanın tek hakimi olan Galatasaray, soyunma odasına daha farklı bir skorla gitme fırsatını değerlendiremedi. Torrent’in takımı ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Haberin Devamı

Riske girmediler

Fatih Karagümrük ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. Volkan Demirel’in takımı bu devre daha fazla önde göründü. Orta alanda Emre ile hızlı çıkmaya çalışan konuk takım, Galatasaray savunmasını aşamadı. Sarı-Kırmızılılar ise rakip savunmanın arasına attığı toplarla pozisyon aradı. 65’ten sonra tempo biraz daha arttı. Torrent’in takımı Barış’ın kanadını etkili kullanırken, Karagümrük Emre ile orta alanda etkiliydi. 74’te Aanholt ceza sahasında topa elle dokununca hakem penaltı noktasını gösterdi. Pesic’in vuruşunu Muslera kurtardı. 77’de Emre sert vurdu, Muslera iki hamlede gole izin vermedi.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar ilk yarıdaki etkili oyunu sayesinde istediği skoru da bulunca, ikinci devrede topu daha fazla rakibine verdi. Torrent ve öğrencileri rakibini 2-0 mağlup ederek, Fenerbahçe derbisi öncesi moral buldu.

YORUM YAZ