MENÜ

Baskıya direndiler

Abone Ol Google News

Lige verilen aranın bitmesinin ardından Alanyaspor’a konuk olan Galatasaray’da, Torrent sürpriz bir kadro ile sahaya çıktı. Sarı Kırmızılılar’da yeni transferlerden sadece kaleci Pena mücadeleye ilk on birde başladı.

Haberin Devamı

Kerem dengeyi kurdu

Maçın başında Alanyaspor etkili oldu. Ev sahibi takım ilk on dakika boyunca rakibini kendi yarı alanında tutarken, ceza alanında da baskılıydı. Galatasaray ise bu bölümde ileri çıkmakta zorlandı. Sarı-Kırmızılılar baskıyı atlattıktan sonra dengeyi kurdu. 23. dakikada Cicaldau kaleci ile karşıya kaldığı pozisyonda vurdu, Marafona gole izin vermedi. 39’da ise ev sahibi takım etkili geldi. Novais ortaladı, Wilson Eduardo kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-0. İki dakika sonra ise Kerem vurdu, skora denge geldi: 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Pena skoru tuttu

İkinci yarı tempolu başlarken, Alanyaspor daha fazla golü düşündü. Ev sahibi takım özellikle Efecan ve Emre Akbaba ile baskıyı kurdu. Savunmada kalan Galatasaray ise defansını kalabalık tuttu. 54’te Wilson Eduardo kafayı vurdu, Pena çizgiden çıkarttı. 72’de 10 kişi kalan Alanyaspor’da, 78’de Oğuz ortaladı, Davidson’un vuruşunu Pena harika kurtardı. Kalan bölümde Alanyaspor’un baskısı devam etse de skor değişmedi. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ