MENÜ

Atamayana atarlar

Abone Ol Google News

Haftanın maçında Galatasaray, Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı-Kırmızılılar’da, Fatih Terim hücumcu bir kadroyla sahaya çıkarken, ileride Kerem-Morutan-Halil üçlüsüne forma verdi.

Haberin Devamı

Dengeyi bozamadılar

Mücadeleye Fenerbahçe önde basarak başladı. Savunmasını ve orta alanını ileride kuran konuk takım, rakibini çıkartmamak için pres uyguladı. Galatasaray ilk bölümde bocalarken sonrasında dengeyi kurdu. 11. dakikada Kerem verdi, Feghouli ceza sahasında vurdu Berke gole izin vermedi. 16’da Kerem kendi başlattığı atak sonrası Morutan’ın pası ile ceza sahasına girdi. Berke ile karşı karşıya kalan genç oyuncu, düzgün vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-0. Fenerbahçe ilk tehlikeli atağını 32. dakikada yakaladı. İrfan Can’ın pasında, Mesut kendi yarı alanından yaptığı koşu sonrası topu önüne aldı. Ceza sahası içerisinde vuruşunu yapan Mesut skora denge getirdi: 1-1. Bu gol ilk 45 dakikanın da skoru oldu.

Bu kadar kaçırırsan!

İkinci yarıya Galatasaray daha önde oynayarak başladı. Fenerbahçe ise kendi yarı alanında kalarak hızlı hücumlarla pozisyon bulmayı denedi. 57’de Van Aanholt sol çaprazdan içeri gitti. Hollandalı müsait pozisyonda kendi vurmak yerine, pas atınca savunma gole engel oldu. 69. dakikada Cicaldau vurdu, Berke köşeden çıkarttı. 80’de Berkan rakip savunmanın arasına uzun oynadı. Topla buluşan Diagne vurdu, Berke bir kez daha gole izin vermedi. 84. dakikada Van Aanholt serbest vuruştan ortaladı, Diagne kafayı vurdu ve top ağlara gitti. VAR incelemesi sonrası Halil Umut Meler golü iptal etti. Galatasaray ikinci yarıda oyunu domine etse de skoru değiştirmeyi başaramadı. Fenerbahçe ise uzatma anlarında Taylan’ın hatası sonrası Crespo topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi: 1-2.

Haberin Devamı
YORUM YAZ