MENÜ

Aslan'ın işi bu kez zor

Abone Ol Google News

Sarı-Kırmızılılar bugünkü Yeni Malatya deplasmanına 7 eksikle çıkacak. Ligin dirençli takımlarından Malatya, bu durumu lehine çevirmek için elinden gelenin daha fazlasını yapacak. Galatasaray’ın kazanması için tek bir formül var:

Haberin Devamı

Hafta içerisinde Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Schalke ile karşılaşan Galatasaray kötü futbola karşın sahadan beraberlikle ayrılmayı başardı. Alınan 1 puan, oynanan futbola karşın bir kazanç sayılsa da Eren ve Nagatomo’nun sakatlanması önemli kayıplardı. Her geçen gün sakat oyuncu sayısı artan Sarı-Kırmızılılar bu maça 7 eksiklikle çıkacak. Zaten derin bir kadrosu bulunmayan Fatih Terim’in işi her geçen gün zorlaşıyor. Ligin dirençli takımlarından Malatyaspor bu durumu lehine çevirmek için elinden gelinin daha fazlasını yapmak için mücadele edecek. Terim’in ise her oyuncuya her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Galatasaray’ın kazanması için tüm oyuncuların her zamankinden daha özverili olması gerekiyor. Sarı-Kırmızılı oyuncular mücadeleden ve takım oyunundan vazgeçmezse istediğini alır.

Haberin Devamı

**

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray bu sezon ligde çıktığı 4 deplasman maçında 2 galibiyet 2 yenilgi elde etti. Rakip filelere 4 gol gönderen Sarı-Kırmızılılar, kalesinde ise toplam 8 gol gördü.

Kim ön plana çıkar?

Son haftaların formsuz ismi Rodrigues artık dümene geçmek zorunda. Başarılı oyuncu zorlu deplasmanda hücumsal anlamda takımına önemli katkılar verecektir.

Kısa mesaj

Fiziksel olarak son derece yıpranmış olan Galatasaray zor bir maça çıkıyor. Fatih Terim ve öğrencileri istediğini almak istiyorsa son haftaların aksine çok daha iyi hücum etmek zorunda.

YORUM YAZ