MENÜ

Aslan'dan büyük zafer

Abone Ol Google News

Sezonun maçında Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler’de, Ersun Yanal orta alanda Tolgay Arslan’a forma verdi. Galatasaray’da Fatih Terim ise orta alanda Seri-Ömer- Belhanda üçlüsünü sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Galatasaray üstündü

Maça Galatasaray çok iyi başladı. 3. dakikada Onyekuru kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurdu top yandan auta gitti. 7’de Mariano ortaladı Falcao arka direkte kafayı vurdu top bir kez daha auta gitti. Fenerbahçe ilk tehlikeli atağını 18’de geliştirdi. Bu dakikada Vedat, Marcao’nun müdahalesi sonrası ceza sahasında yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen Kruse düzgün vurdu ve top ağlara gitti: 1-0. 33’te Onyekuru ceza sahası içerisinde sert vurdu Ozan topu çizgiden çıkarttı. 40. dakikada Ömer kornerden ortaladı Donk kafayı vurdu ve skora denge geldi: 1-1.

Aslan üzerine çekti

Fenerbahçe ikinci yarıya daha önde oynayarak başladı. Sarı-Lacivertliler kanatları da daha etkili kullandı. Galatasaray ise rakibini üzerine çekip hızlı ataklarla pozisyon aradı. 70’ten sonra Ersun Yanal’ın takımı daha fazla risk almaya başladı. Sarı- Kırmızılılar ise önde kurulan Fenerbahçe savunmasının arkasına attığı uzun toplarla etkili olmaya çalıştı. 77’de Onyekuru ceza sahasında yerde kaldı hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına Falcao geçti ve takımını öne geçirdi: 1-2. 84’te ise Galatasaray’dan Belhanda, Fenerbahçe’den ise Deniz kırmızı kart gördü. Uzatmaların yedinci dakikasında Onyekuru kaleciden sıyrıldı ve topu ağlara gönderdi: 1-3. Bu gol aynı zaman da maçın skoru oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ