MENÜ

Aslan'da ışık yok!

Abone Ol Google News

Devre arası kampının ilk bölümünü Belek’te geçiren Galatasaray, 7 günlük bir antrenman programının ardından Almanya’ya gitti. Leipzig ile bir özel maç yapmak için bu ülkeye giden Sarı-Kırmızılılar, Alman ekibi ile karşı karşıya geldi. Savunmada Donk - Maicon ikilisine görev veren Fatih Terim, Linnes’i savunmanın solunda, Sinan’ı ise forvette kullandı.

Haberin Devamı

Olumlu bir şey yok

Maça iyi başlayan taraf Leipzig oldu. Alman ekibi önde uyguladığı baskı ile Sarı- Kırmızılılar’ı kendi yarı alanında tuttu. Uzun toplarla ileri çıkmak isteyen Terim’in takımı bir hayli fazla pas hatası yaptı. 24. dakikada geriye oynan topta Poulsen araya girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Leipzigli oyuncu, İsmail’i geçemedi. İsmail yüzde yüzlük bir golü önledi. 34. dakikada savunmanın arkasına atılan topta İsmail kalesini terk etti. Defansın uzaklaştıramadığı pozisyonda Poulsen golü yapmakta zorlanmadı: 1-0. İlk yarıda hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray soyunma odasına 1-0 geride gitti.

Linnes eşitlik getirdi

Fatih Terim ikinci yarıda 2 değişiklik yaptı ve üçlü savunmaya geçti. Leipzig bu devreye de baskılı başlasa da 55’te Sarı- Kırmızılılar Linnes’le golü buldu. Soldan topla hızlı çıkan Linnes ceza sahasına girip şutunu attı ve skora denge geldi: 1-1. Sık sık yapılan oyuncu değişiklikleri nedeniyle oyunun temposu düştü. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Galatasaray hem hücumda hem de savunmada sorunlar yaşadı. Bu problemlerin devre arası kamp döneminde giderilememesi ligin kalan kısmı için endişe verici. Sarı-Kırmızılı takımın işi bir hayli zor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ