MENÜ

Aslan'a kolay lokma

Abone Ol Google News

Ligde oynadığı iki maçı da kazanan Galatasaray puan olarak çok iyi bir başlangıç yaptı. Bu süreçte oyun olarak zaman zaman iyi performans ortaya koyulsa da Sarı- Kırmızılılar tam olarak hazır değil.

Haberin Devamı

Özellikle orta alandan ileri top taşımakta zorlanan Fatih Terim’in takımının hem zamana hem de bu bölgeye takviyeye ihtiyacı var. Ndiaye’nin takıma katılması bu sorunu kısa sürede çözebilir.

Kendi taraftarı önünde kazanma alışkanlığını sürdüren Galatasaray’ın bu maçta da en büyük desteği taraftarı olacak.

Sarı-Kırmızılılar’ın, lige kötü başlangıç yapan ve ciddi sorunları bulunan Alanyaspor karşısında işi zor gözükmüyor. Fakat rakibin bu maça lige ‘yeni bir başlangıç’ olarak göreceği ve ekstra bir motivasyonla çıkacağı muhakkak.

Terim’in takımı Göztepe maçındaki futbolunu biraz daha ileri taşırsa üç puanı almakta zorlanmayacaktır.

Kısa mesaj

Lige çok kötü başlayan Alanyaspor bu maça çok farklı bir motivasyonla çıkacak. Kadro kalitesi olarak rakibinin çok üzerinde olan Galatasaray’ın maçı erken koparamaması, 2. yarıda Alanyaspor’u daha fazla motive edecektir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Göztepe maçında 3 puanı getiren Onyekuru’ya bu maçta da büyük iş düşecek. Kanat organizasyonlarını üstlenecek olan genç oyuncu, Rodrigues’in sakat olduğu ve Sinan’ın henüz istenen seviyeye çıkamadığı bu bölümde takımın en büyük kozu olacaktır.

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray ligde 20 maçtır evinde yenilmiyor. Bu süreçte 19 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon ilk yarıdaki derbide Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı.

Cim Bom'da son dakika

Ev sahibinde Rodrigues ve Donk’un hafif sakatlıkları bulunuyor. Fatih hoca bu oyuncuların maç kadrosunda olup olmayacağına son anda karar verecek.

Alanya'da son dakika

Konuk ekip Alanyaspor’da Welinton ve Fernandes, sakatlıkları sebebiyle Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca Sackey de cezalı ve kadroda yok.

YORUM YAZ