MENÜ

Aslan zirve peşinde

Abone Ol Google News

Trabzon’da alınan yenilgi ile milli araya giren Galatasaray bu bölümde yaralarını sardı. Sarı-Kırmızılı takımda Ndiaye ve Rodrigues fiziksel eksiklerini kapatırken Terim de oyuncularını motive etme şansını buldu. Orta alanda mücadele anlamında sorun yaşayan Galatasaray’da bu maçta Fernando’nun yanında Ndiaye’nin forma giyecek olması bu bölgenin direncini arttıracaktır. Rodrigues, Onyekuru ve Emre de hücumsal organizasyonu üstlenecek. Aslan, ligin en formda takımlarında biri olan Kasımpaşa’yı ön bölgede durdurmayı başarırsa sorun yaşamayacaktır. Taraftarı önünde farklı bir performans sergileyen Fatih Terim’in takımı 90 dakika boyunca temposunu korumalı. Eğer maçın hızını ve yönünü rakip belirlerse baskıyı aşmak zor olabilir.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Evindeki son 21 lig maçında kaybetmeyen Galatasaray, son yenilgisini yine Kasımpaşa karşısında 2016-2017 sezonunun 30. haftasında yaşamıştı.

Ön plana kim çıkar?

İsveç maçında iki gol atarak milli takımımıza galibiyeti getiren Emre Akbaba çok formda. Özgüveni ve morali zirvede olan başarılı oyuncu hücum aksiyonlarına büyük katkı sağlayacaktır. Emre ortaya koyacağı performansla maça damga vurur.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Ligin en formda takımlarında Kasımpaşa mutlaka ön bölgede durdurulmalı. Özellikle kanatları başarılı bir şekilde kullanan Kemal Özdeş’in takımı bu mücadele de benzer bir anlayışla sahada olacaktır.

YORUM YAZ