MENÜ

Aslan keyifsiz!

Abone Ol Google News

Son hazırlık maçını Atina'da oynayan Galatasaray öne geçtiği mücadeleden mağlup ayrıldı. Sarı-Kırmızılıları'ın iki golünü atan Maicon ile partneri Serdar Aziz'in savunmadaki hataları Yunanistan şampiyonu AEK karşısında yenilgiyi getirdi. Cim Bom 5 gün sonra oynayacağı Süper Kupa'daki Akhisar karşılaşması öncesi iyi sinyaller vermedi

Haberin Devamı

Maçın ilk bölümü orta alan mücadelesi olarak geçerken Galatasaray topla daha fazla oynayan taraftı. Sarı-kırmızılılar Rodrigues’in kanadından etkili geldi. AEK ise savunmanın arasına attığı derinlemesine toplarla pozisyon aradı. Galatasaray aradığı golü 22. dakikada buldu. Selçuk serbest vuruştan ortaladı, Maicon arka direkte tamamladı ve takımını öne geçirdi. 1-0. 34’te ise AEK’nın ilk tehlikeli hücumunda Klonaridis, Serdar Aziz'den kaptığı topu ceza sahasına girdikten sonra penaltı noktasına yerden gönderdi ve Livaja beraberliği sağladı. 1-1. Soyunma odasına bu skorla gidildi.

Savunma dağıldı

Galatasaray ikinci yarıya üç değişiklikle balaşladı. AEK 51’de etkili geldi. Maicon ceza sahasına gelen topu uzaklaştırmak isterken rakip oyuncu Simoes'in önüne indirdi, onun pasında Bakasetas AEK'yı 2-1 öne geçirdi.

Haberin Devamı

56’da ise Serdar Aziz ceza yayı önünde elle oynadı, kaptan Mantalos serbest vuruşta topu barajın üzerinden ağlara gönderdi, Yunan ekibi 3-1 öne geçti. 68’de bu kez Maicon harika bir firikik golüne imza attı, Feghouli'nin düşürüldüğü pozisyonda topu barajın üzerinden filelere gönderdi ve farkı bire indirdi. 69'da Yunus Akgün kaleci ile karşı karşıya kaldı, top Barkas'ın ayağından döndü. Galatasaray ikinci yarıdaki basit savunma hataları nedeniyle çok zorlandığı karşılaşmada öne geçmesine karşın sahadan 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı.

YORUM YAZ