MENÜ

Aslan kendini yaktı

Abone Ol Google News

Ligde kötü günler geçiren Galatasaray, haftanın maçında Trabzonspor’u konuk etti. Art arda aldığı yenilgilerle düşme hattına yaklaşan Sarı-Kırmızılılar zorlu mücadeleye kalede Fatih Öztürk ile başlarken, savunmanın sağında Boey, solunda ise Ömer şans buldu.

Haberin Devamı

Baskın ilk yarı

Maça önde baskı ile başlayan Torrent’in takımı Emre ve Kerem ile uyguladığı prensle, rakibine baskı kurdu. Trabzonspor ise ilk yarım saatlik bölümde kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. Baskısını artıran Galatasaray’da 28. dakikada ceza sahası içerisinde Kerem’e yapılan faul sonrası, hakem ‘VAR’ incelemesinin ardından, penaltı noktasını gösterdi. 31’de atışı kullanan Cicaldau topu ağlara göndermeyi başardı: 1-0. Son haftaların en etkili futbolunu sahaya yansıtan Galatasaray, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Trabzon toparlandı

Trabzonspor ikinci yarıya etkili başladı. Oyuna iki değişiklikle müdahale eden Abdullah Avcı, takımını daha fazla ön bölgeye gönderdi. Topu rakibine veren Galatasaray ise karşılayan pozisyonuna geçti. Sarı-Kırmızılılar’ın baskıyı yedikleri anlarda Marcao ve Nelsson ikilisi, savunmayı ayakta tutmayı başardı. 75’ten sonra oyunda dengeyi kuran Galatasaray ileri çıkmaya başladı. 88. dakikada savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Bakasetas, ceza sahası içerisinde sert vurdu ve skora dengeyi getirdi. 90. dakikada ise Fatih ve Taylan’ın ikramını geri çevirmeyen Visca, takımını öne geçirdi: 1-2. Bu gol maçın skorunu belirlerken, Galatasaray alt sıralara doğru hızlı düşüşünü devam ettirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ