MENÜ

Aslan kendini yaktı

Abone Ol Google News

Son lig maçında Ankaragücü’ne yenilerek zirve yarışında yara alan Galatasaray, Sivasspor’u konuk etti. Geçtiğimiz hafta alınan sonuç ve oynanan oyundan memnun olmayan Fatih Terim, tam altı değişikliğe gitti.

Haberin Devamı

Basit hatalar gol yedirdi

Mücadele tempolu başladı. İki takım da ilk dakikalardan itibaren hücumda etkili olmak istedi. 7’de Gedson vurdu, kaleci son anda çıkarttı. 9’da Linnes büyük bir hata yaptı. Muslera’ya oynamak isteyen Norveçli oyuncunun pası kısa düşünce, Gradel araya girdi ve topu aldı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Gradel golü yapmakta zorlanmadı: 0-1. 14’te ise Falcao ceza sahası dışından harika vurdu, top ağlara gitti: 1-1. 18’de Onyekuru altı pastan topu auta gönderdi. 38’de Gradel’in şutunu Muslera çelse de Boyd, Donk ve Linnes’e rağmen tamamlayıp, takımını bir kez daha öne geçirdi: 1-2. Bireysel hatalar ile kalesinde iki gol gören Galatasaray, ilk yarıda bölüm bölüm iyi oynasa da soyunma odasına 2-1 yenik gitti.

Baskı yetmedi

Fatih Terim ikinci yarıya değişiklik yapmadan başladı. Bu devrede özellikle orta alanda daha etkili olan Galatasaray baskıyı rakibine hissettirdi. 68’de Uğur ceza sahası içerisinde elle oynayınca hakem ‘VAR’ kontrolü sonrası, penaltıyı verdi. Atışı kullanan Falcao eşitliği getirdi: 2-2. 70’ten sonra Sarı-Kırmızılılar iyice ön bölgede oynamaya başladı. Son dakikalardaki baskı, Terim’in takımına golü getirmedi ve mücadele 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ