MENÜ

Aslan için fazlası olabilirdi

Abone Ol Google News

Haftanın en kritik maçında Sivasspor ile Galatasaray, Sivas’ta karşı karşıya geldi. Sivasspor karşılaşmaya çok yoğun bir baskı ile başladı. Ev sahibi takım, çok önemli gol fırsatları da yakaladı. 3’te serbest vuruştan gelen topa Yatabare ceza sahası içerisinde kafayı vurdu, Muslera zor da olsa gole izin vermedi. 6’da ise Mert Hakan ceza sahası dışından vurdu, Muslera son anda kornere tokatladı. Baskısını artıran Sivasspor golü 7’de buldu. Fatih ceza sahasına ortaladı, Hakan Arslan topa dokundu ve takımını öne geçirdi: 1-0.

Haberin Devamı

14. dakikada Ömer serbest vuruştan ortaladı, Feghouli ceza sahasında Falcao’ya indirdi. Yıldız oyuncu golü yapmakta zorlanmadı: 1-1. 27’de ise Feghouli kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok net bir fırsattan yararlanamadı. 37’de ise Donk’un ceza sahasına gönderdiği topu Falcao kafa ile Fehgouli’ye indirdi. Yıldız oyuncu kale ağzında vuruşunu yaptı ve Galatasaray’ı öne geçirdi: 1-2. Maçın ilk bölümündeki baskıdan kurtulduktan sonra iki gol bulan Galatasaray soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Haberin Devamı

Penaltı skoru belirledi

Galatasaray ikinci yarıya ayağa paslarla başladı. Sarı-Kırmızılı takım tempoyu da belirleyen taraftı. Sivasspor bu yarı ilk atağını 55’te geliştirdi. Seri’nin, Fernando’ya yaptığı müdahalede hakem ‘VAR’ sonrası penaltı noktasını gösterdi. Vuruşu kullanan Emre’nin şutu Muslera’dan döndü, Emre pozisyonu tamamlamayı başardı: 2-2. Galatasaray bu golden sonra yaklaşık 10 dakika bocaladı. 74’te Ömer uzaktan vurdu, kaleci son anda kornere çeldi. Son bölümde iki takım da tempoyu yükseltti ve risk almaya başladı. Kalan sürede başka gol olmayınca maç 2- 2’lik beraberlikle tamamlandı.

YORUM YAZ