MENÜ

Aslan hata yapmadı

Abone Ol Google News

Son haftalarda aldığı art arda galibiyetlerle büyük bir çıkış yakalayan Galatasaray, alt sıralardan kurtulmak isteyen B.B. Erzurumspor’u konuk etti. Sarı-Kırmızılılar’da beklendiği üzere Fatih Terim kazanan takımı bozmadı.

Haberin Devamı

Mohamed bitirdi

Oyunu ilk dakikalardan itibaren rakip yarı alana yığan Galatasaray pozisyon aradı. Sağ kanattan geliştirdiği ataklarla etkili olan Sarı-Kırmızılılar, B.B. Erzurumspor’un çıkmasını engelledi. Arda ve Onyekuru ile kanatları etkili kullanan Fatih Terim’in takımı, topu son bölgeye sokmakta zorlandı. Takım halinde kapanan B.B. Erzurum ise savunmada hata yapmadı. 38’de Emre Kılınç ortaladı Onyekuru kafayla vurdu, dönen topu Mohamed tamamladı: 1-0. 40’ta Arda vurdu, top üst direkten döndü. 45’te Luyindama savunmanın arkasına oynadı, pozisyonu iyi takip eden Mohamed takımının ve kendisinin ikinci golünü attı: 2-0. İlk 45 dakika boyunca baskısını sürdüren Galatasaray, Mohamed’in iki golüyle soyunma odasına önde gitti.

Tempoyu düşürdüler

B.B. Erzurumspor ikinci yarıya daha fazla hücumu düşünerek başladı. Galatasaray ise tempoyu düşürerek, oyunu kontrol etmek istedi. Konuk takım zaman zaman tehlikeli pozisyonlar yakalasa da skoru değiştiremedi. Fatih Terin son bölümde yaptığı değişikliklerle takımını diri tutmayı başardı. Sarı- Kırmızılılar ilk yarıdaki baskın oyunu ile zirve yarışında hata yapmadı ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Arda, Etebo ve Emre Kılınç orta alandaki başarılı performansları ile üç puanın gelmesinde başrolü oynadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ